Μυρτώ Αλικάκη: Η συνταγή της για κέικ με βρόμη και σοκολάτα

August 13, 2023


Εύκολη συνταγή για σοκολατένιο κέικ που αξίζει να δοκιμάσετε.Η Μυρτώ Αλικάκη είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος και αυτό φαίνεται και μέσα από της σχέση της με τη μαγειρική. Η ηθοποιός μπαίνει συχνά στην κουζίνα και φτιάχνει φαγητά και σνακ υγιεινά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα.Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


Εύκολη συνταγή για σοκολατένιο κέικ που αξίζει να δοκιμάσετε.

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι ένας δημιουργικός άνθρωπος και αυτό φαίνεται και μέσα από της σχέση της με τη μαγειρική. Η ηθοποιός μπαίνει συχνά στην κουζίνα και φτιάχνει φαγητά και σνακ υγιεινά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.