Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

August 13, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη Ρόδο βρίσκονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μαζί με τον γιο τους Ιάσονα.

(adsbyg…




Στη Ρόδο βρίσκονται για τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μαζί με τον γιο τους Ιάσονα.



Στις φωτογραφίες όπου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός ηθοποιός βλέπουμε πως οι τρεις τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην κοιλάδα με τις πεταλούδες που βρίσκεται στο νησί.

«Ανακαλύπτοντας ξανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια του γιου μου… Αξία ανεκτίμητη… Μαζί, παντού, ενωμένοι σαν μια γροθιά. Οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του ο Κώστας Σόμμερ, όπου τον βλέπουμε μαζί με την οικογένειά του να ποζάρει χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό, με τα βλέμματα να «τραβά» ο μικρός Ιάσονας.

Δείτε τις φωτογραφίες:







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.