Μα όλες με στρινγκ; Στην Ελλάδα τουρλωμένες σταρς από όλο τον κόσμο

August 12, 2023


Κορμιά με αποκαλυπτικές πόζες κοσμούν τα social media,με κοινοποίηση τοποθεσίας την Ελλάδα.  Φυσικά, έχουν και χιλιάδες Έλληνες ακολούθους, αφού οι εντυπωσιακές εικόνες τους στις παραλίες προκαλούν τα ανδρικά βλέμματα.  Στην αγαπημένη της χώρα συνεχίζει να κάνει διακοπές η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το μοντέλο από τη Βραζιλία έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες που έ…


Κορμιά με αποκαλυπτικές πόζες κοσμούν τα social media,με κοινοποίηση τοποθεσίας την Ελλάδα.

 

  • Οι καλλονές από όλο τον κόσμο επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους και φροντίζουν να τη διαφημίζουν με τις φωτογραφίες που αναρτούν.

 

Φυσικά, έχουν και χιλιάδες Έλληνες ακολούθους, αφού οι εντυπωσιακές εικόνες τους στις παραλίες προκαλούν τα ανδρικά βλέμματα.

 

  • Αν και 50 ετών, έχει ένα κορμί που το ζήλεψαν όλοι στο «νησί των ανέμων». Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του «Real housewives» του New Jersey, που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές. Η Τερέζα Τζουντίς, που πρόσφατα γιόρτασε την τρίτη επέτειο με τον σύζυγό της, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα σeξι μπικίνι. Η 50χρονη σταρ έδειξε τη γuμνασμένη της κοιλιά και τα καλλίγραμμα πόδια της καθώς δροσιζόταν στο «Nammos Beach Bar» στη Μύκονο. Όπως φαινόταν, φορούσε ελάχιστο μακιγιάζ κάτω από τον λαμπερό ήλιο και προστάτευε τα μάτια της με γυαλιά ηλίου με ροζ σκελετό.

Στην αγαπημένη της χώρα συνεχίζει να κάνει διακοπές η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το μοντέλο από τη Βραζιλία έχει γεμίσει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες που έχουν ελληνικό χρώμα.

 

 

  • Η Ίμοτζεν Τόμας απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το μοντέλα από την Ουαλία έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Σαντορίνη, όπως φαίνεται σε στιγμιότυπο που ανάρτησε. Το 40χρονο μοντέλο απολάμβανε τον ήλιο φορώντας φλοράλ μπικίνι και καπέλο του μπέιζμπολ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τόμας έκανε διακοπές στη χώρα μας, καθώς πέρυσι είχε βρεθεί στη Ρόδο με τη μητέρα της. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμονής της στη Σαντορίνη δοκίμασε να κάνει ιππασία και μοιράστηκε την εμπειρία της με τους ακολούθους της.

Στην Ελλάδα απολαμβάνουν επίσης τις διακοπές τους οι Ιβάνα Κνολ (πρώην Μις Κροατία, οποία έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες από τις προκλητικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ), Τζούλια ντε Λέλις (Ιταλίδα influencer) και Σεσίλια Ροντρίγκεζ (μοντέλο και αδερφή της Μπέλεν Ροντρίγκεζ).

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.