Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η αντίδραση της ηθοποιού για την Super Κική και την αναφορά στον Ξαρχάκο

August 12, 2023


Θύελα αντιδράσεων μετά από όσα είπε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο H Super Κική, μετά την αναφορά που έκανε στον Σταύρο Ξαρχάκο, έχοντας προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων.Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον Έλληνα συνθέτη εκνεύρισε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τα όσα είπε η instagrammer σε βίντεό της στο YouTube και άφησε ενα εικονίδιο εμετού…


Θύελα αντιδράσεων μετά από όσα είπε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο 

H Super Κική, μετά την αναφορά που έκανε στον Σταύρο Ξαρχάκο, έχοντας προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων.

Ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για τον Έλληνα συνθέτη εκνεύρισε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός αναδημοσίευσε τα όσα είπε η instagrammer σε βίντεό της στο YouTube και άφησε ενα εικονίδιο εμετού σαν σχόλιο, δίπλα από το όνομα της Super Κικής.

Έγραψε ακόμη: «Αυτά είπε η influencer με δικό της κανάλι στο Youtube. Και μετά απορούμε γιατί αυτή χώρα πάει κατά…”»

Υπενθυμίζεται ότι η instagrammer και YouTuber περιέγραψε σε ένα βίντεο, την αμήχανη στιγμή όταν δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, που εμφανιζόταν ο συνθέτης. «Ούτε που ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, περίμενα να βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο μετά το 20:20:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.