Η Kristen Bell αφήνει τις κόρες της να πίνουν μπίρα χωρίς αλκοόλ

August 12, 2023


«Μπορείτε να με κρίνετε όσο θέλετε. Είναι δικό σας πρόβλημα!».Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show,», η Kristen Bell αποκάλυψε ότι οι κόρες της κάποιες φορές πίνουν μπίρα χωρίς αλκοόλ – και τις παραγγέλνουν σε κάποιο εστιατόριο αν υπάρχει κάποια αφορμή.Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr


«Μπορείτε να με κρίνετε όσο θέλετε. Είναι δικό σας πρόβλημα!».

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή «The Kelly Clarkson Show,», η Kristen Bell αποκάλυψε ότι οι κόρες της κάποιες φορές πίνουν μπίρα χωρίς αλκοόλ – και τις παραγγέλνουν σε κάποιο εστιατόριο αν υπάρχει κάποια αφορμή.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.