Έλενα Παπαρίζου – Αναβιώνει το Number One 19 χρόνια μετά και ξεσηκώνει το Μάλμε

May 8, 2024


Στην σκηνή της Eurovision 2024 θα ανέβει η Έλενα Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στο Μάλμε της Σουηδίας.Η τραγουδίστρια που κατάφερε να φέρει την πρωτιά για την Ελλάδα το 2005 επιστρέφει δυναμικά για να χαρίσει ένα εντυπωσιακό act.Τόσο η σκηνική της παρουσία όσο και το τραγούδι που έχει χαραχτεί τη μνήμη όλων έρχεται για να ξεσηκώσει τους πάντες!Στο Twitter κυκλοφορεί ήδη έν…


Στην σκηνή της Eurovision 2024 θα ανέβει η Έλενα Παπαρίζου στον Β’ Ημιτελικό το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η τραγουδίστρια που κατάφερε να φέρει την πρωτιά για την Ελλάδα το 2005 επιστρέφει δυναμικά για να χαρίσει ένα εντυπωσιακό act.

Τόσο η σκηνική της παρουσία όσο και το τραγούδι που έχει χαραχτεί τη μνήμη όλων έρχεται για να ξεσηκώσει τους πάντες!

Στο Twitter κυκλοφορεί ήδη ένα μικρό απόσπασμα για όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Β’ Ημιτελικού.

Η Έλενα Παπαρίζου φορά μια εντυπωσιακή μαύρη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες και δίνει ρέστα επί σκηνής. Μάλιστα, στο σημείο με τη λύρα χορεύει μόνη της και ακούγονται οι φωνές ενθουσιασμού μέσα από το στάδιο του Μάλμε!

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.