Άννα Βίσση, Χάρις Αλεξίου, Φωτεινή Δάρρα και άλλοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τη Λιζέτα Νικολάου

August 12, 2023


Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή και βύθισε το καλλιτεχνικό στερέωμα σε πένθος. Το συγκινητικό αντίο της Χάρις Αλεξίου, της Άννας Βίσση και άλλων καλλιτεχνών.Φτωχότερος είναι από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Τις τελευταίες ημέρες η σπουδαία τραγουδίστρια νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, με…


Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή και βύθισε το καλλιτεχνικό στερέωμα σε πένθος. Το συγκινητικό αντίο της Χάρις Αλεξίου, της Άννας Βίσση και άλλων καλλιτεχνών.

Φτωχότερος είναι από σήμερα ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Τις τελευταίες ημέρες η σπουδαία τραγουδίστρια νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου, μετά από ατύχημα που είχε και προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.