Eurovision: Ένα απίστευτο ατύχημα για μια χορεύτρια – Της έπεσαν… τα μαλλιά

May 8, 2024


Για καλή της τύχη, η κοπέλα κατάφερε να το «σώσει» στη σκηνή της EurovisionΈνα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στη σκηνή της Eurovision κατά τη διάρκεια εμφάνισης Ισπανίδας τραγουδίστριας που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό και εμφανίστηκε ξανά στην έναρξη του α’ ημιτελικού.Πιο συγκεκριμένα, ένα ατύχημα συνέβη σε μία από τις χορεύτριες της Σανέλ Τερέρο. Ενώ παρουσίαζε το τραγ…


Για καλή της τύχη, η κοπέλα κατάφερε να το «σώσει» στη σκηνή της Eurovision

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στη σκηνή της Eurovision κατά τη διάρκεια εμφάνισης Ισπανίδας τραγουδίστριας που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό και εμφανίστηκε ξανά στην έναρξη του α’ ημιτελικού.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ατύχημα συνέβη σε μία από τις χορεύτριες της Σανέλ Τερέρο. Ενώ παρουσίαζε το τραγούδι «SloMo» στη σκηνή, η μία από τις χορεύτριές της, έχασε την μακριά ξανθιά τρέσα που φορούσε. Για καλή της τύχη, η κοπέλα κατάφερε να το «σώσει», πιάνοντας την τρέσα στο χέρι της και κουνώντας την ως μέρος του σόου.

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.