Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τη Λιζέτα Νικολάου

August 11, 2023


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Λιζέτα Νικολάου.Η σπουδαία τραγουδίστρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας από τη σκάλα καταστήματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά. Οι γιατροί χαρακτήρισαν το ατύχημα «πτώση από κλίμακα» και η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.Διαβάστε πε…


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού  έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η Λιζέτα Νικολάου.

Η σπουδαία τραγουδίστρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι την περασμένη Παρασκευή πέφτοντας από τη σκάλα καταστήματος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά. Οι γιατροί χαρακτήρισαν το ατύχημα «πτώση από κλίμακα» και η κατάστασή της ήταν κρίσιμη.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.