Kατάμαυpη, με νέα χείλη, αγκαλιά με τον γιο της: Την Αγγελική Ηλιάδη σήμερα δε θα τη γνώρισε ούτε ο Γκέντσογλου

August 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει μαζί με τον γιο της τις καλοκαιρινές διακοπές, όπως βλέπουμε από σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογ…




Η Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει μαζί με τον γιο της τις καλοκαιρινές διακοπές, όπως βλέπουμε από σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



H γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε στο ριάλιτι «Φάρμα», μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε τις διακοπές της με τα παιδιά της. Η ίδια είναι μια αφοσιωμένη μητέρα δύο αγοριών και προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα την οικογένειά της.



Η ίδια το απόγευμα του Σαββάτου ανέβασε μία φωτογραφία, όπου κρατά τον γιο της αγκαλιά, φορώντας ένα λαδί μαγιό μπικίνι, το οποίο και αναδεικνύει το καλλίγραμμο και μαυρισμένο σώμα της. Η φωτογραφία όπως ήταν φυσικό απέσπασε χιλιάδες likes.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.