Μπάρτζης, Κατσούλης και άλλοι Survivors σε νέους «αγώνες επιβίωσης»

August 6, 2023


Η ζωή μετά το Survivor για τους πιο πολλούς κυλάει κάνοντας διακοπές, ωστόσο κάποιοι παίκτες όπως ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά και να ρίχνουν στον προεκλογικό αγώνα.Το Survivor All Star μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τόσο με τις αψιμαχίες των παικτών όσο και με τους ιδιαίτερους στίβους μάχης αλλά και τα πλουσιοπαροχα έπαθλα των αγωνισμάτων.Διαβάστε π…


Η ζωή μετά το Survivor για τους πιο πολλούς κυλάει κάνοντας διακοπές, ωστόσο κάποιοι παίκτες όπως ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά και να ρίχνουν στον προεκλογικό αγώνα.

Το Survivor All Star μονοπώλησε φέτος το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τόσο με τις αψιμαχίες των παικτών όσο και με τους ιδιαίτερους στίβους μάχης αλλά και τα πλουσιοπαροχα έπαθλα των αγωνισμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.