Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση του ηθοποιού για τη γuμνή φωτογραφία στο Instagram – Την “κατέβασαν” λίγο αργότερα

August 6, 2022


Ο Αντίνοος Αλμπάνης χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, δημοσιεύοντας αρκετά συχνά φωτογραφίες του στις οποίες απεικονίζεται γuμνός, καλύπτοντας π…


Ο Αντίνοος Αλμπάνης χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, δημοσιεύοντας αρκετά συχνά φωτογραφίες του στις οποίες απεικονίζεται γuμνός, καλύπτοντας πάντα τα επίμαχα σημεία. Στην προσπάθειά του, όμως, να ανεβάσει άλλη μία, το Instagram θεώρησε πως παραβιάζει ορισμένους κανόνες, με αποτέλεσμα να σβήσει την ανάρτησή του.

Για την κίνηση αυτή ο ηθοποιός ενημερώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την κίνηση και το σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη γuμνή του φωτογραφία που έσβησε το Instagram

«Καλώς ήρθατε στο Ιράκ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντίνοος Αλμπάνης

«Έχασα δουλειά, επειδή…»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης – ο οποίος πρόσφατα κατακεραύνωσε τον Βαλάντη– παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «MEGA Καλημέρα», η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας, τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια και το δημοσίευμα που είχε βγει για εκείνον και τον ενόχλησε. Ο ηθοποιός έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα σε θέατρο και τηλεόραση.

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου», ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.