Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα στη Μυτιλήνη

April 26, 2024


Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ακολούθως στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι»Τις πρωινές ώρες σήμερα (25/4), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στη νησίδα «ΠΑΝΑΓΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή Τομαρονήσια της Λέσβου.Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν τρία περιπολικά σκάφη, τα οποία εντόπισαν και απεγκλώβισαν τριάντα τρία άτομα, …


Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και ακολούθως στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ «Μαυροβούνι»

Τις πρωινές ώρες σήμερα (25/4), ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στη νησίδα «ΠΑΝΑΓΙΑ» στη θαλάσσια περιοχή Τομαρονήσια της Λέσβου.

Αμέσως στην περιοχή μετέβησαν τρία περιπολικά σκάφη, τα οποία εντόπισαν και απεγκλώβισαν τριάντα τρία άτομα, καλά στην υγεία τους. Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας ΚΥΤ Καρά Τεπέ «ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ».

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.