Γενέθλια στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου – Οι επισκέψεις στο κελί & η αvατpιχιαστική σύμπτωση

August 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σήμερα 5 Αυγούστου έχει τα γενέθλιά της η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται – μετά και τις νέες διώξεις – για τον θάνατο των τριών…




Σήμερα 5 Αυγούστου έχει τα γενέθλιά της η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται – μετά και τις νέες διώξεις – για τον θάνατο των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.



Σύμφωνα με το pelop.gr την 33χρονη κατηγορούμενη επισκέφθηκε στις φυλακές η οικογένειά της, ενώ όπως μεταφέρει το σχετικό δημοσίευμα η ψυχολογία της ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη λόγω της ημέρας.

Μάλιστα την ίδια ημέρα πριν από εφτά χρόνια, το 2015 γεννήθηκε η Μαλένα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 3.5 ετών.



Κατά την επιστροφή στην Πάτρα τα μέλη της οικογένειας τέλεσαν τρισάγιο στον τάφο της Μαλένας.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.