“Πίναμε σαν σαύρες ιδρωμένοι, ο κόβιντ ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε” Ρεσιτάλ νεαρού γυρνώντας από διακοπές

August 6, 2022


“Πίναμε σαν σαύρες ιδρωμένοι, ο κόβιντ ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε” Ρεσιτάλ νεαρού γυρνώντας από διακοπές




Κορωνοϊός: Για το αν τηρούν τους κανόνες υγιεινής ρωτήθηκαν νεαροί στο λιμάνι που επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα νησιά.



Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha από το λιμάνι του Πειραιά, ένας νεαρός εμφανίστηκε αρκετά χαλαρός περιγράφοντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού, για την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί και για το αν φοβήθηκε μην κολλήσει κορωνοϊό.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήμασταν έξω στα μαγαζιά. Πίναμε σαν σαύρες και ήμασταν ο ένας κολλητά στον άλλον, ιδρωμένοι… Ο κορωνοϊός ήταν το λιγότερο που κολλάγαμε». Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ «οι νέοι που επιστρέφουν από τις διακοπές τους είναι οι κύριοι μεταδότες του ιού, υποστηρίζουν οι επιστήμονες».



Δείτε το βίντεο:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.