Χαμογελαστή με μπικίνι στα 52 της: Η Σμαράγδα Καρύδη “υμνεί” τον Αύγουστο & δείχνει τους άψογους κοιλιακούς της

August 6, 2022


Χαμογελαστή με μπικίνι στα 52 της: Η Σμαράγδα Καρύδη “υμνεί” τον Αύγουστο & δείχνει τους άψογους κοιλιακούς της




Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.



Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της. Πρόσφατα δημοσίευσε μία πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με φόντο τη θάλασσα, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι, ένα εμπριμέ κιμονό και ένα ψάθινο καπέλο.

Πέρα από το μαγευτικό τοπίο πίσω της, ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το καλλίγραμμο σώμα της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία στα 52 της, διατηρεί ένα άκρως γuμνασμένο σώμα.

Δείτε την ανάρτηση:







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.