Θα τη ζήλευε κι ο Γκλέτσος: Μια άλλη η Σία Κοσιώνη, χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και “γκρεμίζει” την πίστα

August 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ασυνήθιστο βίντεο κυκλοφόρησε με τη Σία Κοσιώνη να αφήνει για λίγο την αυστηρότητα του δελτίου ειδήσεων και να χορεύει ζεϊμπέκικο.

(…




Ασυνήθιστο βίντεο κυκλοφόρησε με τη Σία Κοσιώνη να αφήνει για λίγο την αυστηρότητα του δελτίου ειδήσεων και να χορεύει ζεϊμπέκικο.



Έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια να αποτελεί τη «Σιδηρά Κυρία» του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας εδώ και 15 χρόνια το δελτίο ειδήσεων του σταθμού με επιτυχία, όμως πολλές φορές μας έχει δείξει ένα διαφορετικό εαυτό της, που ρέπει προς τη διασκέδαση και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Σία Κοσιώνη δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη ζωή, βρίσκοντας ευκαιρία να… το χαίρεται, όποτε υπάρχει χρόνος να βρεθεί σε κάποια εκδήλωση, με την ίδια να απαθανατίζεται μια μέρα σε βίντεο να χορεύει ζεϊμπέκικο και να εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες.

Πρόκειται για εικόνες, που φυσικά δε βλέπουμε στην καθημερινότητά της, είτε στο σταθμό όπου εργάζεται είτε στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο έχει ως κοινό σημείο αγάπης το γιο τους, Δήμο, και για αυτό αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.



Η εκπομπή «Αταίριαστοι» είχε δείξει το συγκεκριμένο βίντεο, με άπαντες να εντυπωσιάζονται από τις κινήσεις της Κοσιώνη, σε έναν χορό που θα ζήλευε και… ο πιο «βαρύς» άνδρας.

Δείτε το βίντεο



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.