Πολλοί τον είδαν, λίγοι τον αναγνώρισαν: Παίκτης του Survivor στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» 22 χρόνια πριν

August 6, 2022


Πολλοί τον είδαν, λίγοι τον αναγνώρισαν: Παίκτης του Survivor στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» 22 χρόνια πριν




Survivor: Στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέρασαν πολλοί ηθοποιοί, οι οποίοι έκαναν guest εμφανίσεις σε ένα σύνολο 68 επεισοδίων.



Ένας από τους ηθοποιούς που πέρασε από τη σειρά, που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, μετά από χρόνια συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor. Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, τον οποίο λίγοι έχουν παρατηρήσει και ελάχιστοι θυμούνται από θρυλική σειρά του ΑΝΤ1.

Ο 26χρονος τότε ηθοποιός, έκανε guest εμφάνιση στο επεισόδιο «Η Καλή Σαμαρείτης», όπου και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός έχει εθιστεί στις φιλανθρωπίες της Θεοδώρας. Ο Στέλιος Κρητικός υποδύθηκε τον πορτιέρη της «Λέσχης Επιστημόνων» την οποία επισκέφτηκε η Ελένη Βλαχάκη μαζί με τη δικηγόρο της, αλλά και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός με τον Μάνθο Φουστάνο.



Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Στέλιος Κρητικός στο θέατρο συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2010 μέχρι το 2016 σε διάφορες παραστάσεις, ενώ συνεργάστηκαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές «Mega με μία» και «One Mark Show».



Τέλος, έχει λάβει μέρος και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων «Επιθυμίες», «Φιλοδοξίες», «Τα κορίτσια του μπαμπά», «L.A.P.D.» και άλλες.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.