Ούτε κληρονομιά, ούτε λαχείο: Έτσι κατάφερε η Άβα Γαλανοπούλου να συγκεντρώσει πάνω από 1,2 εκατ. πριν τη “διάλυση”

August 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία δύσκολη περιπέτεια πέρασε πριν από χρόνια η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, όταν έχασε την περιουσία της, εξαιτίας του τότε συντρόφου της….




Μία δύσκολη περιπέτεια πέρασε πριν από χρόνια η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, όταν έχασε την περιουσία της, εξαιτίας του τότε συντρόφου της.



Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Down Town μίλησε για την περιπέτεια της με τον πρώην σύντροφό της και εξήγησε πώς έφτασε να έχει καταθέσεις που ξεπερνούσαν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Όλα ξεκίνησαν τέλη του 2006, μου συστήθηκε ως λογιστής – επιχειρηματίας από τον Βόλο και κάναμε σχέση. Ορκιζόταν ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του, με έπαιρνε εκατό τηλέφωνα την ημέρα, μου έκανε ζήλειες, εκπλήξεις, φαινόταν ερωτευμένος και εγώ είχα ανάγκη από έναν άνθρωπο εκτός χώρου, γενναιόδωρο και δοτικό. Πάνω στο εξάμηνο φτάνει στα αυτιά μου μια πληροφορία ότι είναι παντρεμένος. Δουλεύω καθημερινά από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, πρώτα γύρισμα με το “Πενήντα Πενήντα”, μετά σπικάζ και διαφημιστικά και έπειτα θέατρο. Δεν προλαβαίνω να εξακριβώσω τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, εκείνος μου ορκίζεται ξανά και ξανά ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του, ότι πράγματι υπάρχει γάμος αλλά είναι λευκός και ζητά να του δώσω λίγο χρόνο για να κάνει την αίτηση διαζυγίου» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.



Άβα Γαλανοπούλου: Η περιπέτεια με τον πρώην σύντροφό της και η περιουσία της ηθοποιού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην σύντροφός της την πείθει να επενδύσει τους κόπους μιας ζωής για να ανοίξουν μαζί εταιρεία. Της αναφέρει δε, ότι έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να μπορέσει να πολλαπλασιάσει το κεφάλαιό της.

«Το καλοκαίρι του 2007 κάνω την πρώτη μεταφορά χρημάτων από τον προσωπικό μου λογαριασμό. Με έχει πείσει για την εταιρεία, με έχει βάλει να υπογράψω χαρτιά και με διαβεβαιώνει ότι τα χρήματά μου βρίσκονται πλέον, σε καλά χέρια. Από το 2008 και μετά ό,τι αμοιβές έπαιρνα πήγαιναν απευθείας σ’ αυτήν την εταιρεία. Λεφτά από σειρές, τηλεταινίες, θέατρο, σπικάζ, μεταγλωττίσεις και διαφημιστικά. Όποτε ρωτούσα για τα χρήματά μου, με καθησύχαζε, λέγοντας, “αυγατίζουν”» τόνισε.



Μάλιστα η Άβα Γαλανοπούλου φτάνει στο σημείο να του δώσει το τεράστιο ποσό των 1.200.400 ευρώ. Για το πώς κατάφερε να δημιουργήσει την περιουσία η ηθοποιός απάντησε: «Δουλεύω ασταμάτητα πριν ακόμη τελειώσω το σχολείο. Έχω εργαστεί ως σερβιτόρα, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, διορθώσεις κειμένων, baby sitting και ύστερα μπαίνει στη ζωή μου το θέατρο, τα τηλεοπτικά σενάρια, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις πιο πετυχημένες σειρές».

«Ξεκίνησα από το μηδέν σ’ αυτή τη δουλειά και πήγα βήμα – βήμα. Έζησα τη χρυσή 20ετία της τηλεόρασης και εργάζομαι χωρίς σταματημό από το καλοκαίρι του ΄82. Ό,τι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα. Μια περιουσία ζωής, που δεν έκανα ούτε σπίτια, ούτε οικόπεδα. Έφτυσα αίμα για να τα αποκτήσω. Δεν μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, δεν υπήρξα κληρονόμος και δεν κέρδισα το τζόκερ. Τα δούλεψα μέχρι το τελευταίο ευρώ», εξηγεί η ίδια.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.