Πατέρας έψαχνε τον γιο του και τον βρήκε νεκρό μέσα στην θάλασσα: Θρήνος για τον 35χρονο αγνοούμενο ψαροντουφεκά

August 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

35χρονος ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Σάρες, κοντά στις Νηές Μαγνησίας, σκορπώντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

(…




35χρονος ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Σάρες, κοντά στις Νηές Μαγνησίας, σκορπώντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.



Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας, που έχασε τη ζωή του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εντοπίστηκε νεκρός χθες, Τετάρτη, ενώ αγνοούνταν από την προηγούμενη μέρα.

Ο 35χρονος ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε από τον ίδιο του τον πατέρα

Τη σορό του εντόπισε ο ίδιος του ο πατέρας, στις 20.00 το απόγευμα της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στις Νηές.



Όπως ανέφερε το thenewspaper, ο πατέρας του, ο οποίος συμμετείχε με τη συνδρομή σκάφους τις έρευνες, βρίσκεται σε σοκ με την εν λόγω εξέλιξη.



Αξίζει να σημειωθεί ότι διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε της ζωή του ο άτυχος 35χρονος, ενώ προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό τμήμα της Αμαλιάπολης.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.