Ελένη Φιλίνη – «Έχω πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με όσα έχω κάνει…»

August 1, 2022


Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις οικονομικές της απολαβές.Έχετε πληρωθεί καλά σε σχέση με το όνομά σας;Έχω πληρωθεί ε…


Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις οικονομικές της απολαβές.

Έχετε πληρωθεί καλά σε σχέση με το όνομά σας;

Έχω πληρωθεί ελάχιστα σε σχέση με όσα έχω κάνει, αλλά και σε σχέση με το όνομά μου. Ποτέ δεν ήμουν καλή στα οικονομικά. Δεν νομίζω ότι ο καλλιτέχνης μπορεί μόνος του να είναι καλός και στα οικονομικά. Γι’ αυτό και στο εξωτερικό υπάρχουν για όλους τους καλλιτέχνες μάνατζερ!

Βγάλατε χρήματα από το επάγγελμά σας;

Όχι. Απλά ζούσα πάντα αξιοπρεπώς χωρίς να μου λείπει τίποτα.

Έχετε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική σας ζωή. Γιατί αυτό;

Γιατί δεν με αντιπροσωπεύει αυτός ο τρόπος ζωής. Ωστόσο, δεν μπορώ να κρίνω αυτούς που το κάνουν. Καθένας πορεύεται με τα δικά του ιδανικά και θέλω!

Η ομορφιά σας έπαιξε ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία;

Την εποχή που βγήκα εγώ έπρεπε καθένας μας να αποδείξει ότι έχει ταλέντο, αλλά και τα προσόντα για να πορευτεί. Σήμερα η ομορφιά είναι διαβατήριο. Τότε δεν ήταν. Ήταν λίγο επικίνδυνα για εμάς εκείνα τα χρόνια!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.