Είναι ερωτευμένη και το “φωνάζει” η Μαλέσκου – «Ο έρωτας έχει όνομα, ξεκινάει από Κ» (εικόνες)

August 1, 2022


Με μία ανάρτηση όλο νόημα καλησπέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Κυριακής 31/7.Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου …


Με μία ανάρτηση όλο νόημα καλησπέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Κυριακής 31/7.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές, πάντα φυσικά με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά αλλά και τους τετράποδους φίλους τους.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε δυο φωτογραφίες κι ένα βίντεο με τον αγαπημένο της Κόκο!

  • «Ο έρωτας έχει όνομα. Ξεκινάει από Κ… «Κόκο». Σε αγαπησιάρικο mood μόνιμα», έγραψε η παρουσιάστρια και όπως ήταν επόμενο στο «Κ» όλοι σκέφτηκαν τον αγαπημένο της…σκύλο. Τι όχι;

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.