Με τεpάστια πισίνα και μοναδική θέα: Το εντυπωσιακό εξοχικό της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου στη Χαλκίδα

August 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως όταν ο χρόνος…




Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως όταν ο χρόνος τους, το επιτρέπει κάνουν διάφορες αποδράσεις. Αγαπημένος τους προορισμός είναι η πανέμορφη Χαλκίδα όπου έχουν την εξοχική κατοικία τους.



Πρόκειται για μια διώροφη μονοκατοικία με μεγάλες βεράντες, τεράστια μπαλκονόπορτες για να κάνουν φωτεινό τον εσωτερικό της χώρο και πλούσιο κήπο με γκαζόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως λάτρης των social media, δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινές της στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στις διάφορες δημοσιεύσεις της, η ίδια μας είχε δείξει παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι από το σπίτι της στη Χαλκίδα, καθώς και την τεράστια πισίνα της.

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που είχε μοιραστεί η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις, τα Σαββατοκύριακα ή ορισμένες αργίες.

Στον ελεύθερό της χρόνο μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για να απολαύσουν όλοι, βλέποντας το απόλυτο γαλάζιο.

Φωτογραφίες από το εξοχικό της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στην Χαλκίδα







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.