Gabriela Spanic Η τηλεοπτική Παολίνα σε διακοπές στην Ελλάδα

July 31, 2023


Η επίσκεψη της Gabriela Spanic στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες. Η «Παουλίνα η σφετερίστρια» υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες παγκοσμίως. Οι μεξικάνικες τηλενουβέλες της δεκαετίας του ’90 δεν έκαναν τηλεοπτική επιτυχία μόνο στην Ελλάδα. Δημιούργησαν ένα νέο είδος μυθοπλασίας που έκανε θραύση παγκοσμίως. Το ζευγάρι από την «Παουλίνα η σφετερίστρια», η Παουλίνα και ο Κάρλος δεν …


Η επίσκεψη της Gabriela Spanic στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες. Η «Παουλίνα η σφετερίστρια» υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες παγκοσμίως. 

Οι μεξικάνικες τηλενουβέλες της δεκαετίας του ’90 δεν έκαναν τηλεοπτική επιτυχία μόνο στην Ελλάδα. Δημιούργησαν ένα νέο είδος μυθοπλασίας που έκανε θραύση παγκοσμίως. Το ζευγάρι από την «Παουλίνα η σφετερίστρια», η Παουλίνα και ο Κάρλος δεν έχουν ξεχαστεί ποτέ από τους φανς τους στην Ελλάδα. Η ηθοποιός Gabriela Spanic η οποία την υποδύθηκε έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας και μάλιστα πριν από λίγους μήνες χωρίς να την πάρει κανείς είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.