Βανδή-Μπισμπίκης: On the road για Χανιά – Σε μεγάλα κέφια η Δέσποινα

July 29, 2023


Οι διακοπές στην Κρήτη συνεχίζονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι αφού απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στο Ρέθυμνο, έχοντας συχνά στην παρέα τους τον καλό τους φίλο, τον γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό, είπαν να γνωρίσουν και τις ομορφιές των Χανίων.Μπορεί οι αποστάσεις να είναι αρκετά μεγάλες στην Κρήτη όμως αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Βασίλη Μπισμπίκη ή τη Δέσποινα Βανδή…


Οι διακοπές στην Κρήτη συνεχίζονται για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη οι οποίοι αφού απόλαυσαν μοναδικές στιγμές στο Ρέθυμνο, έχοντας συχνά στην παρέα τους τον καλό τους φίλο, τον γνωστό λυράρη Μανώλη Κονταρό, είπαν να γνωρίσουν και τις ομορφιές των Χανίων.

Μπορεί οι αποστάσεις να είναι αρκετά μεγάλες στην Κρήτη όμως αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Βασίλη Μπισμπίκη ή τη Δέσποινα Βανδή που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή των διακοπών τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώd

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.