Η Χρηστίδου με μπικίνι σε Λέρο – Πάτμο (photos)

July 28, 2023


«Σίσσυ πιο αδύνατη από ποτέ και μας τρελαίνει», έγραψαν οι πιστοί fans της Χρηστίδου στην παρουσιάστρια που συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μετά τη δύσκολη περισνή χρονιά, με την απώλεια της μαμάς της Μίνας και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, η Σίσσυ Χρηστίδου φέτος διανύει μια πιο ήρεμη φάση, με μπόλικες καλοκαιρινές διακοπές. Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


«Σίσσυ πιο αδύνατη από ποτέ και μας τρελαίνει», έγραψαν οι πιστοί fans της Χρηστίδου στην παρουσιάστρια που συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές. 

Μετά τη δύσκολη περισνή χρονιά, με την απώλεια της μαμάς της Μίνας και τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, η Σίσσυ Χρηστίδου φέτος διανύει μια πιο ήρεμη φάση, με μπόλικες καλοκαιρινές διακοπές.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.