Αγγελική Ηλιάδη: Έτσι είναι το σώμα της στα 45, σούσουρο με την φώτο με μικροσκοπικό μαγιό

July 28, 2022


Αγγελική Ηλιάδη: Έτσι είναι το σώμα της στα 45, σούσουρο με την φώτο με μικροσκοπικό μαγιό




Η Αγγελική Ηλιάδη έχει από τα κορμιά που πραγματικά δε χρειάζονται κανενός είδους φίλτρο ή photoshop και φαίνεται πως το ξέρει και η ίδια.



Η τραγουδίστρια είναι πιο fit από ποτέ στα 45 της χρόνια και δημοσιεύει αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό, γιατί απλά μπορεί!

Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι λίγο πριν βουτήξει στην πισίνα και… μείναμε ακόμα μία φορά άφωνοι με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Η ίδια έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί τις ιδανικές της αναλογίες χωρίς καθόλου κόπο. Αν και στις δύο γέννες της πήρε 17 κιλά, πολύ γρήγορα κατάφερε να επιστρέψει όταν καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Πήρα 17 κιλά και στην πρώτη και στη δεύτερη εγκυμοσύνη. Τα πιο πολλά κιλά χάνονται με τη γέννα, τα υπόλοιπα, για να είμαι ειλικρινής έφυγαν σχετικά γρήγορα, χωρίς, όμως να αγχωθώ γι’ αυτό το θέμα. Πάντως τα πιο δικαιολογημένα κιλά σε μια γυναίκα, είναι αυτά της εγκυμοσύνης. Άνθρωπο φτιάχνουμε μέσα στο σώμα μας δεν θα αγχωθούμε για μερικά κιλά! Όταν γέννησα και μπορούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη βοήθεια του αδερφού μου, που είναι γuμναστής αλλά και με σωστή διατροφή, επανήλθα στα κιλά μου», έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη.



Πάρτε υπογλώσσια και δείτε τις φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς ρετούς… Δεν υπάρχει το σώμα της!

Δείτε φωτογραφίες της





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.