Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει γενέθλια και μας δείχνει πως στα 54 της οι διάσημες καμπύλες της δεν άλλαξαν

July 25, 2023


Η Λατίνα σταρ γιορτάζει αλλά ο χρόνος δεν άλλαξε καθόλου τη Lopez. Toυλάχιστον στην εμφάνισή της. Τα φετινά γενέθλια της Jennifer Lopez λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck, έρχονται σε μία στιγμή που όλα στη ζωή της μοιάζουν να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο. Δεν της λείπει απολύτως τίποτε και από την άλλη πλευρά έχει ένα ατού, αξιοζήλευτο από όλες τις γυναίκες. Μ…


Η Λατίνα σταρ γιορτάζει αλλά ο χρόνος δεν άλλαξε καθόλου τη Lopez. Toυλάχιστον στην εμφάνισή της. 

Τα φετινά γενέθλια της Jennifer Lopez λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck, έρχονται σε μία στιγμή που όλα στη ζωή της μοιάζουν να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο. Δεν της λείπει απολύτως τίποτε και από την άλλη πλευρά έχει ένα ατού, αξιοζήλευτο από όλες τις γυναίκες. Μοιάζει να μην έχει καθόλου γεράσει. Μας το απέδειξε και με μία προεόρτια φωτογραφία της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.