Τζένη Θεωνά: Tι της έμαθε ο γιος της

July 21, 2023


Μία νέα φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά.Η Τζένη Θεωνά μετά την εκπομπή «Μαμά-δες» και «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένουμε να τη δούμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και προς το παρόν η ηθοποιός δεν έχει φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές, φροντίζει ωστόσο ν…


Μία νέα φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε η Τζένη Θεωνά.

Η Τζένη Θεωνά μετά την εκπομπή «Μαμά-δες» και «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένουμε να τη δούμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και προς το παρόν η ηθοποιός δεν έχει φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές, φροντίζει ωστόσο να κάνει μικρές αποδράσεις ακόμα και εντός Αττικής με τον γιο της.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.