Σταύρος Βαρθαλίτης – Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του (φωτο)

July 20, 2023


Τις τελευταίες ημέρες πολλές είναι οι δασικές εκτάσεις που έχουν καταστραφεί από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας, πολλά τα ζώα που έχουν χάσει τις ζωές τους αλλά και άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.  Ο Έλληνας masterchef δημοσίευσε φωτογραφίες του κατεστραμμένου πλέον εξοχικού του, όπου είχε περάσει όλα του τα παιδικά χρόνια, και έγραψε:  


Τις τελευταίες ημέρες πολλές είναι οι δασικές εκτάσεις που έχουν καταστραφεί από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη χώρα μας, πολλά τα ζώα που έχουν χάσει τις ζωές τους αλλά και άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

 

  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και την περασμένη σεζόν βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής “Breakfast @Star”, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram πως και το δικό του εξοχικό κάηκε ολοσχερώς από τις φωτιές.

 

Ο Έλληνας masterchef δημοσίευσε φωτογραφίες του κατεστραμμένου πλέον εξοχικού του, όπου είχε περάσει όλα του τα παιδικά χρόνια, και έγραψε:

 

 

  • «Αυτό ήταν το εξοχικό μου, που πέρασα όλα μου τα παιδικά χρόνια. Δεν έχω καμία διάθεση να δείξω ποιος έχει την ευθύνη. Το γνωρίζουν καλά οι ίδιοι. Απλά σκέφτομαι, αν νιώσαμε εμείς έτσι για το εξοχικό μας, πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι που χάνουν το σπιτικό τους, που στεγάζουν όλα τους τα όνειρα και τους κόπους μιας ζωής. Κρίμα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.