Ο Νίκος Παππάς προτείνει ντιμπέιτ των υποψηφίων για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

July 19, 2023


Ο Νίκος Παππάς πρότεινε δύο τηλεοπτικές συναντήσεις με τους άλλους διεκδικητές, μία τον Ιούλιο και μία τον Αύγουστο.Με νέο αρχηγό οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΕΘ, καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου, – ή το αργότερο στις 16 – , θα έχει εκλέξει τον ή την διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα. Στην ΕΡΤ μίλησε σήμερα ο Νίκος Παππάς, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος.ΔΕΙΤΕ …


Ο Νίκος Παππάς πρότεινε δύο τηλεοπτικές συναντήσεις με τους άλλους διεκδικητές, μία τον Ιούλιο και μία τον Αύγουστο.

Με νέο αρχηγό οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΕΘ, καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου, – ή το αργότερο στις 16 – , θα έχει εκλέξει τον ή την διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα. Στην ΕΡΤ μίλησε σήμερα ο Νίκος Παππάς, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ των διεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.