Τα “πήρε” η Γερονικολού – «Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος»

July 18, 2023


Η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη της εκπομπής «Δύο στη 1» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει. «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση»….


Η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη της εκπομπής «Δύο στη 1» αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την άβολη ερώτηση που της έχουν κάνει.

 

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει live σε εκπομπή είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη. Εσείς πώς τη θεωρείτε αυτή την ερώτηση; Εγώ θεωρώ ότι ούτε την κουμπάρα μου δεν θα ρωτούσα. Είναι μια ερώτηση που δεν είναι για την τηλεόραση».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που δεν μου αρέσει στα ριάλιτι είναι ότι ουσιαστικά ερχόμαστε σε επαφή με όλες τις “Β” πλευρές των ανθρώπων. Δεν σημαίνει αυτό ότι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι “Β”, αλλά οι πλευρές που δείχνουν, προφανώς γιατί στρεσάρονται, έχουν ταπεινά κίνητρα, το “μαχαίρωμα” θεωρείται μαγκιά. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει στην τηλεόραση να βγάζουμε όλη την περιέργειά μας. Μην μπερδεύουμε το θάρρος με το θράσος.

 

Προσδιοριζόμαστε από αυτά που λέμε και κάνουμε. Κι εγώ σαν συνεντευξιαζόμενη, δεν θα σου πω ποτέ “μη μου κάνεις αυτή την ερώτηση”. Μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε ερώτηση, αλλά αν εσύ κάνεις μια άβολη ερώτηση που θεωρείται εκτός ορίων, εσύ κρίνεσαι».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.