Μπραντ Πιτ με Δούκισσα Νομικού στο ίδιο event και αυτά είναι τα highlights της κορυφαίας διοργάνωσης

July 18, 2023


Ο τελικός του Wimbledon δεν είχε μόνο μια ιστορική νίκη, αλλά και ιστορικές celebrities εμφανίσεις.Μπορεί να αργήσουμε να δούμε επίσημες εμφανίσεις ηθοποιών λόγω της απεργίας, αλλά ευτυχώς έχουμε το Wimbledon.Σε έναν συναρπαστικό τελικό, με μια ιστορική ανατροπή, celebrities από κάθε κλάδο -σινεμά, μουσική, παλάτια- έσπευσαν να παρακαλουθήσουν ένα από τα πιο διάσημα και high-prestige τουρνουά του …


Ο τελικός του Wimbledon δεν είχε μόνο μια ιστορική νίκη, αλλά και ιστορικές celebrities εμφανίσεις.

Μπορεί να αργήσουμε να δούμε επίσημες εμφανίσεις ηθοποιών λόγω της απεργίας, αλλά ευτυχώς έχουμε το Wimbledon.

Σε έναν συναρπαστικό τελικό, με μια ιστορική ανατροπή, celebrities από κάθε κλάδο -σινεμά, μουσική, παλάτια- έσπευσαν να παρακαλουθήσουν ένα από τα πιο διάσημα και high-prestige τουρνουά του κόσμου: το Wimbledon. Από Ariana Grande και Brad Pitt, μέχρι Kate Middleton και Priyanka Chopra, πάμε να δούμε όσους έδωσαν το λαμπερό παρών.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.