“Πού είναι το παντελόνι”: Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε έτσι στην Κρήτη & όλοι αναρωτιούνται ένα πράγμα

July 17, 2023


Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, παρέα με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το νησί και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο νησί έχει δημιουργήσει καλούς φίλους που επιδιώκει να επισκέπτεται όσο πι…


Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, παρέα με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το νησί και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο νησί έχει δημιουργήσει καλούς φίλους που επιδιώκει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Στη νέα της ανάρτηση, η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με casual ντύσιμο, φορώντας ένα oversized Τ- shirt ως μίνι φόρεμα, που συνδύασε με λευκά σνίκερς, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ασορτί jockey καπέλο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν βλέπουν το σορτς ή το παντελόνι, αλλά ακόμη περισσότεροι εκείνοι που την αποθέωσαν με κολακευτικά σχόλια για το σώμα της, ενώ τόνισαν πως ο πυροσβεστήρας θα χρειαστεί…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.