Μαυρίκιος Μαυρικίου – «Συμφωνήσαμε με τον κύριο Χαρδαβέλλα, αλλά ξεσυμφωνήσαμε μετά»

July 14, 2023


Για την εκπομπή που ετοίμαζε μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και η οποία τελικά δεν έγινε, απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου. «Ήταν να γίνει η εκπομπή, αλλά δεν έγινε. Είπαμε από κοινού να μην το αναμοχλεύουμε το θέμα. Το στενάχωρο είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θέλαμε, αλλά εντάξει, μας καταδιώκουν για…


Για την εκπομπή που ετοίμαζε μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και η οποία τελικά δεν έγινε, απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και τη Σοφία Μανουσακίδου.

 

«Ήταν να γίνει η εκπομπή, αλλά δεν έγινε. Είπαμε από κοινού να μην το αναμοχλεύουμε το θέμα. Το στενάχωρο είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θέλαμε, αλλά εντάξει, μας καταδιώκουν για τη νέα σεζόν, κάτι θα γίνει. Συμφωνήσαμε με τον κύριο Χαρδαβέλλα, αλλά… ξεσυμφωνήσαμε μετά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στη συνέχεια: «Έχουμε ωραίες τηλεοπτικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.