X-Factor – Tελικός: «Ας καθίσουν λοιπόν…» – Πυρ και μανία ο Νίκος Μουρατίδης

July 10, 2022


Ο μεγάλος τελικός του X-Factor έφτασε και αναμένεται άκρως ανατρεπτικός. Το σόου ξεκίνησε με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού τραγούδησαν όλοι οι παλιοί παίκτες στην πίστα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου χόρ…


Ο μεγάλος τελικός του X-Factor έφτασε και αναμένεται άκρως ανατρεπτικός. Το σόου ξεκίνησε με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού τραγούδησαν όλοι οι παλιοί παίκτες στην πίστα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου χόρεψε στη σκηνή. Βέβαια, σαν την κατακόρυφο που έκανε στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν ήταν.

Όλοι οι κριτές δεν έκρυψαν τη χαρά τους αλλά και τη στεναχώρια τους που αυτό το μουσικό τους ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ο Νίκος Μουρατίδης από τη δική του πλευρά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με όλους αυτούς που πίσω από μια οθόνη κρίνουν και κοροϊδεύουν στα social media τους διαγωνιζόμενους του X-Factor.

Η έκρηξη του Νίκου Μουρατίδη στον τελικό του X-Factor

«Εγώ είμαι λιγάκι έξαλλος με αυτούς τους πληκτρολόγους των social media οι οποίοι κάθονται στις καφετέριες και κρίνουν και κοροϊδεύουν κάποια από τα παιδιά μας. Να τους πω λοιπόν ότι αυτά τα παιδιά έχουν ένα όνειρο και έχουν βάλει έναν στόχο και προσπαθούν. Ας καθίσουν λοιπόν αυτοί στις καφετέριες να πληκτρολογούν και να κοροϊδεύουν. Τα παιδιά αυτά έχουν έναν στόχο» είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.