Μάρμαρο παντού, τοίχοι γεμάτοι αφίσες και δίσκους: Η μεζονέτα της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Νότια είναι όνειρο

July 10, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες του μουσικού πενταγράμμου με καριέρα που μετρά περισσότερα από 20 …




Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες του μουσικού πενταγράμμου με καριέρα που μετρά περισσότερα από 20 χρόνια.



Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την επαγγελματική της και την προσωπική της ζωή.

Μέσα στο προφίλ της μπορεί να δει κανείς δεκάδες φωτογραφίες της εντυπωσιακής μεζονέτας που διατηρεί στα Νότια, όπου μένει με τις δυο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάνα.

Το σπίτι είναι κλασσικό με μοντέρνες λεπτομέρειες, ενώ την παράσταση κλέβουν οι ιδιαίτεροι πολύχρωμοι πίνακες, τους οποίους ζωγραφίζει η μεγάλη της κόρη, Χριστιάνα.

Επίσης, η μεζονέτα της διαθέτει μία μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια, ενώ στο σαλόνι δεσπόζει ένας κατακόκκινος καναπές. Εντυπωσιακή είναι και η κατάλευκη κουζίνα της.

Το ονειρικό σπίτι της Νατάσσας Θεοδωρίδου







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.