Έτσι είναι το σώμα της Μπέσσυς Αργυράκη, στα 65: Η αρετουσάριστη φώτο με μπικίνι μετά την απώλεια κιλών

July 10, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο Dancing with the Stars βρ…




Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Μπέσσυ Αργυράκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο Dancing with the Stars βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Επίδαυρο όπου απολαμβάνει τον καuτό ήλιο και τη δροσιά της θάλασσας.



Μάλιστα, η Μπέσσυ Αργυράκη που κατά τη διάρκεια του show χορού είχα χάσει αρκετά κιλά, πόζαρε με μαγιό δημοσιεύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο Ιnstagram της δείχνοντάς μας πως διατηρεί αυτή την απώλεια κιλών αλλά και ότι βρίσκεται στα καλύτερά της.

«Καλοκαιράκι σ’ αγαπώ» έγραψε στη φωτογραφία της η Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».



Η τραγουδίστρια όπως είχε αποκαλύψει στο gossip-tv.gr είχε προσπαθήσει να χάσει κάποια κιλά, κάνοντας χειρουργείο για δακτύλιο, όμως είχε αντιμετωπίσει ορισμένα πρόβλημα.

«Είχα φόβο όταν επρόκειτο να μπω στο χειρουργείο. Ένα κομμάτι από το στομάχι μου είχε πάθει αρχόμενη σήψη και αυτό έχει πολύ επικίνδυνη κατάληξη. Το χειρουργείο κράτησε 2 ώρες και με χίλιους τρόπους προσπάθησαν να επαναφέρουν το στομάχι μου σε μία μορφή σωστή. Όλο αυτό έγινε από το πάθος μου να χάσω κιλά, ήθελα πολύ να δω τον εαυτό μου να αδυνατίζει αλλά δεν τα κατάφερνα και πήγα να το κάνω με λάθος τρόπο», είχε πει.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.