Με λευκό φόρεμα-νυφικό και ανθοδέσμη στα χέρια: Έτοιμη για νυφούλα η Ασημίνα στον τελικό του Survivor

July 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Survivor, και έτσι η σημερινή αναμέτρηση είναι αντρική υπόθεση ανάμεσα στους Στάθη…




Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Survivor, και έτσι η σημερινή αναμέτρηση είναι αντρική υπόθεση ανάμεσα στους Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη.



Η Ασημίνα Χατζηνδρέου ήταν από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και άντεξε μέχρι τέλους, ενώ ήταν και από τις καλές παίκτριες αγωνιστικά.



Η πρώην παίκτρια σήμερα εμφανίστηκε στο Γαλάτσι, με ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα που συνδύασε με ψηλές λευκές πλατφόρμες. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κρατώντας λουλούδια, που πολύ πιθανό να της τα προσέφεραν θαυμαστές της κατά την άφιξή της στο χώρο που θα διεξαχθεί ο τελικός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τη σημερινή εμφάνιση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου:





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.