Νέο ξέσπασμα Τάσου Δούση για τουρισμό: «Εδώ το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως» -Έξαλλοι οι κάτοικοι του νησιού

July 6, 2023


Ο Τάσος Δούσης βρέθηκε στη Νάξο, όπου και έκανε μία τραγική ανακάλυψη, όταν συνειδητοποίησε ότι βρήκε το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου.Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε ο διάσημος ταξιδιώτης Τάσος Δούσης, προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα για την ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες». Πρόσφατα o παρουσιαστής είχε αναφερθεί στις υψηλές τιμές στα ελληνικά νησιά και πως ο Έλληνας δεν μπορεί να απολαύσει την…


Ο Τάσος Δούσης βρέθηκε στη Νάξο, όπου και έκανε μία τραγική ανακάλυψη, όταν συνειδητοποίησε ότι βρήκε το πιο ακριβό πάρκινγκ του κόσμου.

Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε ο διάσημος ταξιδιώτης Τάσος Δούσης, προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα για την ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες». Πρόσφατα o παρουσιαστής είχε αναφερθεί στις υψηλές τιμές στα ελληνικά νησιά και πως ο Έλληνας δεν μπορεί να απολαύσει την πατρίδα του.

Οι περιηγήσεις του στο νησί κράτησαν 24ωρα ολόκληρα και σε μία από αυτές ανακάλυψε, όπως δήλωσε και ο ίδιος χαρακτηριστικά σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως.

«Τι ανακάλυψα εδώ στη Νάξο, όμως. Ότι παίζει να έχω βρει και το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως. 76 ευρώ το 24ωρο, δεν κάνω πλάκα. Δίπλα ακριβώς από το δημοτικό πάρκινγκ στη χώρα της Νάξου υπάρχει ένα μικρό πάρκινγκ κι έχει και ταμπέλα «επί πληρωμή» όπου είναι ένας ευγενέστατος κύριος εκεί, εξαιρετικός, από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει στη Νάξο κι έπαθα πλάκα όταν μου είπε ότι το παρκινγκ του κάνει 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 ευρώ η κάθε επόμενη ώρα. Του είπα ότι ούτε στο Μαιάμι, ούτε στη Νέα Υόρκη ούτε στο Κολωνάκι υπάρχει τέτοιο πάρκινγκ. Δηλαδή όταν περνάς κάποιες ώρες πάει 24ωρο το πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο είναι κάθε μια ώρα 3 ευρώ και ρωτάω εγώ είναι λογικό να έχουμε τέτοιο πάρκινγκ στη Νάξο;»

@eikonesbytasosdousis Το πιο ακριβό πάρκινγκ παγκοσμίως #eikonesbytasosdousis #tasosdousis #naxosisland #naxos #parking #moneytok #money #money ♬ πρωτότυπος ήχος – Eikonesbytasosdousis

Πλήθος αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Δούσης

Πλήθος σχολίων και αντιδράσεων, έχουν προκαλέσει τα όσα ανέφερε σε δημοσίευμά του στο Tik Tok, ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής των «Εικόνων» Τάσος Δούσης για ένα συγκεκριμένο ιδιωτικό parking στο νησί της Νάξου.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης, το συγκεκριμένο βίντεο “παίζει” στα περισσότερα ποσταρίσματα των κατοίκων του νησιού. Τα σχόλια εάν και ποικίλλουν, είναι κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

Ειδικά δε, σε δημοσίευμα του προέδρου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Νίκου Κουτελιέρη, ο οποίος πήρε θέση για το εν λόγω ζήτημα, οι κάτοικοι της Νάξου, απλοί πολίτες αλλά και επιχειρηματίες του νησιού, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους, για το σχόλιο που έκανε ο Τάσος Δούσης.

Ο κ. Κουτελιέρης αφού δημοσίευσε το βίντεο του κ. Δούση, ανέφερε τα εξής:

Νομίζω πως πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να πούμε τα πράγματα από την δική μας πλευρά.
Είναι γνωστό πως κατά καιρούς επισκέπτονται το νησί μας διάφοροι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές.
Το πρώτο πράγμα που ψάχνουν αυτοί οι τύποι είναι το πώς θα τη βγάλουν στο τζάμπα.
Τζάμπα εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, ανοιχτές πόρτες και προτεραιότητα παντού με το αντάλλαγμα της δωρεάν διαφήμισης.
Γι αυτό και αρχικά επικοινωνούν με το δήμο, μετά με φορείς και τέλος με μεγάλες επιχειρήσεις.
Στην παρακάτω περίπτωση ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεν τον ξεχώρισε από τους άλλους ανθρώπους, του έδειξε τον αναρτημένο με μεγάλα γράμματα τιμοκατάλογο όπως κάνει σε όλους και τελικώς αποφάσισε να αφήσει το όχημα του 1-2 ώρες πληρώνοντας κανονικά το αντίτιμο.
Αυτό το έκανε και την επόμενη και τη μεθεπόμενη μέρα.
Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πάρκινγκ είναι λίγων θέσεων (15) κι ο ιδιοκτήτης έχει αποφασίσει να το διαθέτει μόνο για βραχυπρόθεσμες μισθώσεις, χωρίς διανυκτέρευση, εξ ου και η ανάλογη χρέωση.
Δεν είπε όμως τίποτα για τον δεύτερο ιδιοκτήτη επιχείρησης πάρκινγκ που τον έβαλε μέσα απολύτως δωρεάν.
Στις αναρτήσεις του ο κύριος αυτός δεν λέει κάτι αναληθές, απλά επειδή δεν πήρε το “τζάμπα” το λέει με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, (δυσφήμιση λόγο ακρίβειας) στον επαγγελματία και στο νησί μας.
Μάλλον διαφήμιση μας έκανε και τίποτα λιγότερο.
Τον ευχαριστούμε, να είναι καλά και να μας ξανάρθει.
Απλά αυτά που ξέρει για τζάμπα διακοπές εδώ να τα ξεχάσει.
#με_τον_επαγγελματία

Δείτε μερικά σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο ποστάρισμα:

Πάντως το σχόλιο του κ. Δούση για το parking δεν ήταν το μοναδικό, καθώς όπως μας πληροφόρησαν κάτοικοι του νησιού, μίλησε και για το αεροδρόμιο, σε τοπικό ραδιόφωνο, τονίζοντας ότι δεν είναι εικόνα αεροδρομίου η συγκεκριμένη, για ένα νησί όπως η Νάξος.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε, πως όπως και πριν από μερικές ημέρες, όταν ο Τάσος Δούσης, ανέφερε κάποια αρνητικά στοιχεία που βλέπει στον τουρισμό της χώρας μας, δημοσιεύσαμε τα λεγόμενά του, έτσι πράξαμε και σε αυτή την περίπτωση, μόνο που αυτή τη φορά, δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση, με τα λεγόμενα του παρουσιαστή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.