Τον “δίκασε” το twitter: Η απρεπής κίνηση του Τάκη Καραγκούνια στον Άρη Σοϊλέδη που λίγοι παρατήρησαν

July 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τάκης Καραγκούνιας: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ο τελικός του φετινού Survivor, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και…




Τάκης Καραγκούνιας: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα ο τελικός του φετινού Survivor, όπου θα αναδειχθεί ο νικητής ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα.



Ωστόσο, στο χθεσινό ημιτελικό οι φανατικοί τηλεθεατές και χρήστες του Twitter παρατήρησαν μία απρεπή κίνηση του Τάκη Καραγκούνια, η οποία σχολιάστηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, όταν στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Γαλάτσι εισήλθε ο Άρης Σοϊλέδης χαιρέτησε έναν προς ένας όλους τους πρώην συμπαίκτες του.

Ωστόσο την στιγμή που ο Σοϊλέδης σηκώνει το χέρι για να χαιρετήσει τον Τάκη Καραγκούνια, εκείνος στρέφει το κεφάλι του και δεν έδωσε καν το χέρι του. Η συγκεκριμένη σκηνή αποτυπώθηκε στην κάμερα και οι χρήστες του Twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη.





Δείτε ορισμένα tweets:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.