Αντελίνα Βαρθακούρη: Η πpώτη φώτο με μπικίνι 1 χρόνο μετά την τεpάστια απώλεια κιλών, κλείνει στόματα

July 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το τέλος της εκπομπής, όπου παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτ…




Η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το τέλος της εκπομπής, όπου παρουσίαζε στον ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.



Συγκεκριμένα η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι «Globetrotters» και την παρουσίαση της εκπομπής «ΣουΚου Family», δεν είναι τόσο ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια τον καιρό που απέχει από τα media, έχει προβεί σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς έγινε ξανά μελαχρινή. Επιπλέον η ίδια το μεσημέρι της Τετάρτης ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό, όπου και βλέπουμε την αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια κιλών. Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε στη φωτογραφία μερικούς στίχους από ένα παλιό κομμάτι του Νίνο.



Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια είχε γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε διατροφή, με σκοπό να χάσει ορισμένα κιλά.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.