Survivor 5 spoiler 5/7: Η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα πριν από τον ημιτελικό

July 5, 2022


Στην Ελλάδα έχουν επιστρέψει οι 4 φιναλίστ του Survivor 5 και λίγο πριν το live σήμερα 5/7, συναντήθηκαν με τις οικογένειες τους σε ειδική βίλα που “έκλεισε” ο Ατζούν. Ωστόσο, λίγο πριν τον ημιτελικό …


Στην Ελλάδα έχουν επιστρέψει οι 4 φιναλίστ του Survivor 5 και λίγο πριν το live σήμερα 5/7, συναντήθηκαν με τις οικογένειες τους σε ειδική βίλα που “έκλεισε” ο Ατζούν. Ωστόσο, λίγο πριν τον ημιτελικό μια από τις δυο κοπέλες θα αποχωρήσει και δεν θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό.

Ασημίνα και Μαίη είναι οι 2 τελευταίες παίκτριες προς αποχώρηση, με τους 2 άνδρες να έχουν σίγουρη τη θέση τους στον ημιτελικό. Οι τηλεθεατές λοιπόν, θα αποφασίσουν ποια από τις δυο θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα στο αποψινό live.

Να σημειωθεί πως και ο Γιώργος Λιανός έχει φτάσει στην Αθήνα εδώ και πολλές ημέρες. Μάλιστα, όταν οι κάμερες τον “τσάκωσαν” στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια ερώτηση δημοσιογράφου τον ενόχλησε.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor 5 πριν τον ημιτελικό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, η παίκτρια που αποχωρεί και δεν θα περάσει στην επόμενη φάση, είναι η Μαίη Εμμανιυηλίδου.

Survivor 5 spoiler 15/6

Το βιογραφικό της Μαίης

Τα πρώτα της λόγια μπαίνοντας στον Survivor: “Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι κοντά σας, σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Είμαι αθλήτρια κωπηλασίας, ήμουνα πέντε χρόνια στην Εθνική ομάδα, έχω φέρει χρυσό και χάλκινο Παγκόσμιο μετάλλιο στη χώρα μας. Έχω μάθει να τραβάω κουπί κυριολεκτικά και μεταφορικά στη ζωή μου, μου αρέσουν τα δύσκολα, διαλέγω πάντα τον δύσκολο δρόμο, οπότε δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη στο αν θα διαλέξω το δρόμο του Survivor γιατί ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο“.

Το πρώτο της βράδυ στο παιχνίδι, δεν κοιμήθηκε καλά. Στριφογύριζε όλη την ώρα, δεν μπορούσε να βρει τη θέση της. Κοιμήθηκε όπως είπε πολύ ελαφριά, άκουγε ήχους, σκεφτόταν τον αγώνα της προηγούμενης ημέρας. Όλοι της φάνηκαν καλοί και φιλόξενοι, όλοι όπως είπε πήγαν να της μιλήσουν.

Survivor 5 spoiler 15/6 τρίτη ασυλία Μαίη

Από μικρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει στην κωπηλασία. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει καταφέρει να σημειώσει μοναδικές επιτυχίες με χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μπήκε στο SURVIVOR αποφασισμένη να ζήσει αυτήν την τόσο έντονη εμπειρία. Ως μέλος της εθνικής ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να είσαι πειθαρχημένος. Δηλώνει αρκετά «σκληραγωγημένη» και πως ξέρει να τραβά πρώτη το… κουπί.

Έχει το εθνικό ρεκόρ στο ατομικό αγώνισμα κωπηλασίας για άτομα με ελαφρύ βάρος. Το 2017 έλαβε την τρίτη (κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών. Στους Μεσογειακοί Αγώνες 2018 κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Αγνώριστοι και λιγομίλητοι – Η άφιξη του Νίκου Γιάννη και της Σταυρούλας στην Ελλάδα

”Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε”: Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Γιάννη μετά την επιστροφή από το Survivor 5

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.