Survivor 5 – σοκ: Πρόταση γάμου στον ημιτελικό! Κι όχι για Βρισηίδα και Μαρτίκα

July 5, 2022


Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές …


Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης Τσολάκης στην σύντροφό του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.