Σύλληψη Αδαμαντίδη – Όταν η Βάρβαρα Κίρκη πόζαρε ως ποθητή Αγιοβασιλίτσα

July 3, 2022


Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβά…


Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό.

Οι πιο μυημένοι την Βαρβάρα Κίρκη, την γνωρίζουν… ως Ελληνίδα Pamela Anderson!

Η Βαρβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία, αλλά και αισθητικός, όμως το μόντελινγκ είναι εκείνο που την κέρδισε τελικά. Η Κίρκη είχε επίσης ξεχωρίσει στο «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

 

Ας θυμηθούμε στιγμές με την Βάρβαρα Κίρκη που πόζαρε ως ποθητή Αγιοβασιλίτσα και… οδηγός Formula 1:

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.