Η σχέση τους όλο και ”ανθίζει” – Οι πρώτες κοινές διακοπές Βρισηίδας – Μαρτίκα

July 3, 2022


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα στην Ελλάδα, η πολυσυζητημένη σχέση του με την Βρισηίδα επιβεβαιώθηκε. Το φλογερό ζευγάρι του Survivor 5, που πέρασε από τα χίλια κύματα στον …


Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα στην Ελλάδα, η πολυσυζητημένη σχέση του με την Βρισηίδα επιβεβαιώθηκε. Το φλογερό ζευγάρι του Survivor 5, που πέρασε από τα χίλια κύματα στον Άγιο Δομίνικο και μετά την αποχώρηση του Μαρτίκα αποφάσισαν να είναι μαζί. Ο ίδιος μάλιστα την επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη και πλέον δε σταματάνε να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις κοινές τους στιγμές, καθώς τώρα απολαμβάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές.

Πρώτα βέβαια ο φαρμακοποιός του Survivor βρέθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να δει τους δικούς του, αλλά και να παρευρεθεί στα πάνελ για να παραχωρήσει συνεντεύξεις. Μία από τις πρώτες του εξόδους έγινε με τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, που τον έβγαλαν για φαγητό, ποτό και γλέντι, ενώ τον εξυμνούσαν για τη συμβολή του στην τηλεθέαση του παιχνιδιού. Στη συνέχεια όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να δει το κορίτσι του και να κλείσει τα στόματα που μιλούσαν για ”στημένη” σχέση.

Τα βίντεο Μαρτίκα – Βρισηίδας από τις διακοπές τους

Με ποτό, jet ski αλλά και καλούς φίλους περνούν τις πρώτες τους στιγμές ως ζευγάρι εκτός παιχνιδιού, και οι αναρτήσεις δεν έχουν τέλος…

Λιώνει στο πλευρό της και δε σταματά να το εκφράζει

Οι δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ , όπως είδαμε και παραπάνω έχουν επιστρέψει και πάλι στα πάτρια εδάφη όπου σιγά σιγά προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καθημερινότητά τους. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να μην “κρυφτούν” καθώς είναι ξεκάθαρο το γεγονός πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν.

Έτσι λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια ακόμη ανάρτηση στην οποία πόσταρε στιγμές του με το γνωστό μοντέλο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά το Survivor Βρισηίδα και Μαρτίκας – Η τρυφερή τους φωτογραφία

Καλό μεσημεράκι: Αποκαλύφθηκε το πρώτο ραντεβού που κανονίζουν Μαρτίκας με Βρισηίδα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.