Σούσουρο με τις δηλώσεις Μακαλιά για το OPEN: «Δεν έχω συζητήσει τίποτα» – «Για μένα είναι ανέντιμο» απάντησε ο Τσουρός

June 30, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο OPEN. Ακόμη δεν έχει βγει κάτι σίγουρο για το Ποιος είναι πρωινιάτικα και την Μπέττυ Μαγγίρα με αποτέλεσμα να είναι όλα στον “αέρα”.Βέβαια, ο ηθοποιός δήλωσε ξεκάθαρα πως για τον ίδιο ο κύκλος αυτός έχει ολοκληρωθεί και από τη νέα σεζόν θα εστιάσει στα θεατρικά χωρίς αυτό όμως να…


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς και ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον στο OPEN. Ακόμη δεν έχει βγει κάτι σίγουρο για το Ποιος είναι πρωινιάτικα και την Μπέττυ Μαγγίρα με αποτέλεσμα να είναι όλα στον “αέρα”.


Βέβαια, ο ηθοποιός δήλωσε ξεκάθαρα πως για τον ίδιο ο κύκλος αυτός έχει ολοκληρωθεί και από τη νέα σεζόν θα εστιάσει στα θεατρικά χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως θα έλεγα όχι σε μια τηλεοπτική πρόταση που θα τον ενδιέφερε.

Οι δηλώσεις του Μακαλιά για το Open και την Μαγγίρα

«Έχω διαβάσει πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα, εγώ δεν έχω συζητήσει τίποτα, ούτε μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Για εμένα σήμερα έχει ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και πάω διακοπές», ανέφερε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Απ’ ότι έχω καταλάβει από το post της (Μαγγίρα), το ένστικτό της ακόμα δεν της έχει μιλήσει άρα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση απ’ ότι καταλαβαίνω. Δεν ανοίγει τα χαρτιά της, δεν μας έχει πει άρα δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχω πράγματα στο μυαλό μου, δεν θα έλεγα “όχι” σε μια τηλεοπτική πρόταση. Μου αρέσει η δουλειά μου αρέσει η τηλεόραση. Θα εστιάσω στα θεατρικά μου τον χειμώνα και μετά σιγά σιγά θα μπούμε σε γραμμή».

Για το καλοκαιρινό μαγκαζίνο με Τριαντάφυλλο – Λαπάτη – Πιερίδη, είπε: «Οτιδήποτε είναι καινούργιου – φρέσκο μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι επικοινωνιακός άνθρωπος, ο κόσμος τον αγαπάει. Είναι έξυπνος για να ανταποκριθεί σωστά».

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού

Μετά την προβολή των δηλώσεων του, ο Κώστας Τσουρός πήρε το λόγο και σχολίασε τα όσα είπε, λέγοντας πως είναι ανέντιμο από πλευράς του σταθμού το γεγονός πως έχει φτάσει τέλος του μήνα και δεν του έχει αναφέρει τι θα γίνει από του χρόνου (δείτε τι θα κάνει ο Τσουρός μετά την αποχώρηση του από την Μελέτη).

«Εγώ εξεπλάγην, γιατί τα είπε ακριβώς όπως τα νιώθει και πολύ καλά έκανε. Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι, από τα λεγόμενα του τελειώνουν σήμερα την εκπομπή και το κανάλι δεν του έχει κάνει ακόμα κάποια συζήτηση. Θεωρώ ότι όταν έχεις απέναντί σου έναν επαγγελματία, του οποίου κρίνεται η ζωή του και η δουλειά του και η καθημερινότητά του από αυτό γιατί δεν είμαστε χομπίστες, φαντάζομαι και ο Δημήτρης δεν το κάνει από χόμπι, το κάνει γιατί θέλει να ζήσει καλύτερα, το να έχεις φτάσει 30 Ιουνίου και το κανάλι να μην σου έχει αναφέρει καν το αν θα συνεχίσεις του χρόνου ή τις σκέψεις υπάρχουν, για μένα είναι ανέντιμο. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε απλά νούμερα και μηχανές», ανέφερε αρχικά.

Και είπε σε άλλο σημείο: «Η Μπέττυ, λέει, ότι δεν τους ενημερώνει για το τι πρόκειται να γίνει. Και είναι δύο πολύ στενοί συνεργάτες. Δεν μπορείς να πετάς τον άλλον έτσι. Μπορεί να μην τον πετάνε, δεν ξέρουμε τι γίνεται. Αλλά το ότι φτάνουμε στη μέρα που τελειώνει η εκπομπή και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με τον Δημήτρη, κατά τα λεγόμενά του, είναι λίγο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.