Αταίριαστοι: Με δυσκολία ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα – «Έχουμε κι εμείς αποχωρήσεις…»

June 30, 2023


Σχολιάζοντας την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος χθες 29/6 σε δημόσια ομιλία του και επικράτησε χαμός στο twitter, οι παρουσιαστές της εκπομπής Αταίριαστοι, ανακοίνωσαν ένα δυσάρεστο γεγονός.Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος αποκάλυψαν πως και η εκπομπή τους μετρά αποχωρήσει. Ο αρχισυντάκτης τους αποφάσισαν να φύγει…«Έχουμε κι εμείς …


Σχολιάζοντας την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που ανακοίνωσε ο ίδιος χθες 29/6 σε δημόσια ομιλία του και επικράτησε χαμός στο twitter, οι παρουσιαστές της εκπομπής Αταίριαστοι, ανακοίνωσαν ένα δυσάρεστο γεγονός.


Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος αποκάλυψαν πως και η εκπομπή τους μετρά αποχωρήσει. Ο αρχισυντάκτης τους αποφάσισαν να φύγει…

Η ανακοίνωση των Αταίριαστων στον ΣΚΑΙ

«Έχουμε κι εμείς αποχωρήσεις. Είμαστε λίγο… γιατί αποχωρεί ο Γιάννης Κολοκυθάς, ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, αποχωρεί μετά από 10 χρόνια. Κατάφερε να είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος μπορεί να μας συγκινήσει», είπε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Δεν θα μας χωρίσει ένα κανάλι, θα τα ξαναπούμε. Φίλοι είμαστε και δεν χανόμαστε», σχολίασε ο Χρήστος Κούτρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.