Εξωπραγματικό: Το πενταψήφιο ποσό που έχει πάρει ο Χάρης Χριστόπουλος για μια φωτογράφιση

June 30, 2023


Πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και διανύει ασυζητητί την καλύτερη περίοδος της ζωής του. Ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και δεν μάσησε τα λόγια του…Αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Ανίτα αλλά και στα επαγγελματικά του αποκαλύπτοντας πράγματα για πρώτη φορά.«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσ…


Πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και διανύει ασυζητητί την καλύτερη περίοδος της ζωής του. Ο γνωστός φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και δεν μάσησε τα λόγια του…


Αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Ανίτα αλλά και στα επαγγελματικά του αποκαλύπτοντας πράγματα για πρώτη φορά.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Χριστόπουλου

«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του μωρού από ότι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα και η μαμά της. Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι και έκανα εγώ τους υπερήχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δυο εβδομάδες στο γιατρό», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είχαμε πάει με την Ανίτα τα Χριστούγεννα στην Αμερική και είχα αγοράσει ένα δαχτυλίδι, που το κουβαλούσα στην τσέπη μου τρεις εβδομάδες! Για τρεις εβδομάδες προσπαθούσα να βρω μία στιγμή να της το δώσω και δεν μου έβγαινε. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, βρισκόμασταν στο γκαράζ μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα μία ασφάλεια και ενώ μιλούσαμε, πήρα το δαχτυλίδι και της το έδωσα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.