«Μου λένε είσαι σαν μάγισσα! Κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε» – Η αντίδραση της Καινούργιου σε φωτογραφία της πριν τις πλαστικές

June 30, 2023


Χαμός από τα γέλια επικράτησε σήμερα 30/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα όταν η Κατερίνα Ζαρίφη κάθισε μαζί τους στο πλατό. Με την Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκαν τα παλιά όταν συνεργαζόντουσαν στον Πρωινό Καφέ μαζί και με τον Νίκο Μουτσινά.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν η Καινούργιου, ζήτησε να παίξουν στον αέρα πλάνα από τότε, γελώντας, κάνοντας χιούμορ για τις πλαστικές που έχει κάνει στο…


Χαμός από τα γέλια επικράτησε σήμερα 30/6 στην εκπομπή Super Κατερίνα όταν η Κατερίνα Ζαρίφη κάθισε μαζί τους στο πλατό. Με την Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκαν τα παλιά όταν συνεργαζόντουσαν στον Πρωινό Καφέ μαζί και με τον Νίκο Μουτσινά.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν η Καινούργιου, ζήτησε να παίξουν στον αέρα πλάνα από τότε, γελώντας, κάνοντας χιούμορ για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Όταν οι συνεργάτες της στο κοντρόλ της είπαν ότι δεν έχουν ετοιμάσει κάτι, τότε τους απάντησε πως θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι έχει ασκήσει βέτο να μην τις δείχνουν. Λίγο αργότερα και μετά από πολλές ατάκες και γέλια στο πλατό, τελικά έπαιξαν πλάνα από την εποχή που ήταν ρεπόρτερ αλλά με ξανθά μαλλιά – δείτε και φωτογραφία της με μαύρα μαλλιά πριν την πλαστική στη μύτη.

Το σχόλιο της Καινούργιου για τις πλαστικές της

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας; Είμαι μια γλύκα. Πάνω μου λένε είσαι σαν μάγισσα, πως είσαι έτσι», ήταν η αντίδραση της βλέποντας τα πλάνα πριν 15 χρόνια. «Μια χαρά γλυκό κοριτσάκι, φυσικότατο. Να σας πω την αλήθεια, κακώς πλαστικοποιήθηκα, πιο ωραία ήμουν τότε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα.

«Η Κατερίνα που έχει αλλάξει τελείως, που έχει τιγκάρει στην πλαστική. Που είναι με ένα άλλο πρόσωπο» σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Ζαρίφη να της απαντάει «Ναι άμα ξεκίναγα πλαστικές από την μούρη θα ξεκίναγα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.